Het is winterstop en dus kan de selectie van NEC met vakantie. Via social media kunnen we de vakanties van de onze spelers en staf op de voet volgen. Mikkel Duelund en Magnus Mattsson zijn terug naar hun geboorteland Denemarken, terwijl Bart van Rooij en Cas Odenthal al aan het genieten zijn in Spanje. Jonathan Okita had een wel heel fraaie kerstboom opgetuigd, terwijl hij druk bezig is met zijn hersteld.

Trainer Rogier Meijer heeft kerst samen met zijn gezin gevierd. Dat deed hij in een wel heel toepasselijke outfit onder het genot van wat drankjes, al drinkt zijn dochter wel wat harder door!

Elayis Tavsan zit ondertussen in de Verenigde Arabische Emiraten. Tussen alle wolkenkrabbers vertoeft Tavsan samen met zijn vriendin in het zonovergoten Dubai.

Magnus Mattsson is samen met zijn stralende vriendin terug naar Denemarken om zijn familie weer te zien. De Deen had zin in het kerstdinner, want als zijn moeder kookt, smaakt het altijd goed.

Ook Mikkel Duelund is terug naar zijn geboorteplaats. Hij is in Arhus wat ook in Denemarken ligt. Duelund was blij om zijn trouwe vriend weer te mogen zien en knuffelen.

Joep van der Sluijs is samen met David Janssen, vorig jaar spelend bij FC Eindhoven en zoon van oud NEC-trainer Anton Janssen, net over de grens te vinden in het Belgische Antwerpen. De aanvaller is nog altijd geblesseerd en traint al weken individueel.

Bart van Rooij is al in Spanje te vinden. De back zit lekker aan de Spaanse kust. Op een kleine 1000 kilometer vanaf de plaatst van het trainingskamp zit de verdediger nu in Barcelona. Hij kan zich alvast gaan aanpassen aan de omgeving en temperaturen voordat het trainingskamp begint.

Ook Cas Odenthal is deze dagen te vinden in het zonovergoten Spanje. Op 150 kilometer vanaf het trainingskamp is de verdediger nu te vinden in Granada. Zal Cas de rol van reisleider op zich nemen dit trainingskamp? Hij is immers al op ontdekkingstocht in de omgeving.

Voordat Souffian el Karouani met Marokko naar de Afrika Cup gaat, geniet de verdediger nog even van zijn rust. De verdediger is samen met oud NEC-speler Ayman Sellouf te vinden in het Franse Parijs.

Ook keeperstrainer Marco van Duin heeft weer even de tijd voor de kids! Samen met zijn gezin geniet Van Duin van zijn skivakantie in Hochzeiger. Hochzeiger is te vinden in Oostenrijk. Kijk je uit op de piste Marco? 😉

Jonathan Okita is niet met vakantie. De aanvaller werkt in de gym hard aan zijn revalidatie. Hopelijk kunnen we hem na de winterstop weer aan het werk zien in de voorhoede.

Desalniettemin had de aanvaller wel de tijd om een wel heel mooie kerstboom op te tuigen.