KlokGroep is ook de komende jaren de hoofdsponsor van NEC. Het huidige contract is opengebroken en verlengd tot maar liefst de zomer van 2029 (!). Dat werd bekendgemaakt tijdens het ‘Feest van de Eeuw’ dat werd gehouden ter ere van het honderdjarige bestaan van KlokGroep. Als het contract wordt uitgediend, is KlokGroep tien jaar lang op de borst van het NEC-tricot te zien.

De Nijmeegse bouwgigant verzorgt het gehele ontwikkel- en realisatietraject van vastgoedprojecten; van initiatief tot en met beheer. Algemeen directeur WIlco Van Schaik is enthousiast over de verlengde samenwerking: “Dit is geen gewone verlenging, maar een belangrijk partnership van maar liefst zeven seizoenen. Het onderlinge vertrouwen dat we in elkaar hebben is de basis geweest voor deze verlenging. De komende jaren gaan we gezamenlijk verder bouwen aan nieuwe successen, waarbij we niet vergeten waar we vandaan komen. We nemen Nijmegen en omgeving in ons hart en onze plannen mee!”

Niet alleen NEC is blij met het nieuwe contract dat werd getekend. Ook Harold van Rooijen, algemeen directeur van Klokgroep, spreekt zich positief uit: “Toen we in 2019 hoofdsponsor werden van NEC speelde de club nog in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie. NEC blaakte echter van ambitie en paste ook qua maatschappelijke betrokkenheid goed bij KlokGroep. Die ambitie is de afgelopen jaren meer dan waargemaakt. Niet alleen de selectie, maar ook de organisatie is nu op Eredivisieniveau. Wij zijn de afgelopen jaren met NEC meegegroeid. We streven nu naar een stabiele plek in het ‘linkerrijtje’. Dat doe je niet alleen, maar met partners waar je op kunt bouwen.”

Robin Faber, commercieel manager van NEC, laat weten dat KlokGroep en NEC er snel uit waren over het nieuwe contract. “We zijn aan het einde van vorig seizoen om de tafel gegaan met als doel de huidige verbintenis open te breken en te verlengen. Dit waren direct constructieve gesprekken op de inhoud, waarbij we elkaar snel vonden gezien onze landelijke uitstraling, sterke regionale verankering en maatschappelijke ambities. Wij zijn dan ook enorm trots om ook de komende jaren met KlokGroep op de voorkant van ons shirt te lopen.”

Foto: Rob Koppers