De thuiswedstrijd van NEC tegen FC Groningen van aanstaande vrijdagavond staat onder leiding van Allard Lindhout. De in Voorburg geboren arbiter floot afgelopen seizoen één wedstrijd van de Nijmegenaren: de met 0-1 verloren Gelderse derby tegen Vitesse in De Goffert. Verder zal de inhaalwedstrijd tegen AZ op donderdag 1 september onder leiding staan van Dennis Higler. Hij floot afgelopen seizoen drie wedstrijden van NEC, waaronder de 0-1 nederlaag tegen Fortuna Sittard in de laatste speelronde.

Lindhout zal op vrijdagavond worden ondersteund door de heer Polman en de heer Waleveld als assistenten. De vierde official is Robin Hensgens. De VAR van dienst is de heer Bos. Hij zal worden ondersteund door de heer Weterings. De wedstrijd tussen NEC en FC Groningen wordt afgetrapt op vrijdag 26 augustus om 20:00 in het Goffertstadion.

Higler wordt geassisteerd door de heer Bluemink en de heer Van Kampen en heeft Erwin Blank als vierde man tot zijn beschikking. Vanuit Zeist wordt de scheidsrechter ondersteund door de heer Gansner, met de heer Steegstra als assistent. De wedstrijd tussen AZ en NEC vangt aan op donderdag 1 september om 20:00 in het AFAS Stadion te Alkmaar.

Foto: Orange Pictures.