LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

RubriekenHoe gaat het met?

In de rubriek 'Hoe gaat het met?' kijken we naar oud-NEC'ers die in het buitenland actief zijn. Hoe doet die ene vage speler het in China of Turkije? Wij houden je op de hoogte. Soms hebben we een special, waarin we kijken hoe het gaat met de bekendere oud-spelers, zoals René van Rijswijk en Edgar Barreto.

Hieronder vind je eerdere HGHM's:Supporter van de Maand

In de rubriek ‘Supporter van de Maand’ brengen we elke maand een bijzondere NEC-fan aan het woord. Iemand die de afgelopen weken is opgevallen, of juist stilletjes geniet van zijn club. Suggesties voor de Supporter van de Maand zijn altijd welkom!

Hieronder vind je eerdere afleveringen van de Supporter van de Maand:De jukebox

Muziek is een belangrijk onderdeel van het leven, ook voor de spelers van NEC. Om de mens achter de voetballer te ontdekken, vragen wij de spelers van NEC om hun ‘jukebox’ met ons te delen. Van welke muziek houden ze en van welke juist niet? Je leest het in deze rubriek.

 Analyses

In de rubriek 'Analyses' bekijken we wedstrijden van NEC grondig. Wat ging er fout? Wat ging er goed? Welke speler viel op? Daar vind je hier een antwoord op.

Hieronder vind je eerdere analyses:
Shirtontwerpen

Met een shirt kun je alle kanten op. Ook met de driekleur van ons eigen NEC. ForzaNEC ontwerpt tweewekelijks drie shirts om te laten zien wat je nog meer kan met het Nijmeegse tenue.

Hieronder vind je alle eerdere shirtontwerpen:

2016/2017:


2015/2016:

 

BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS