De laatste training voor de wedstrijd tegen Telstar heeft tot enkele verrassingen geleid. Dat blijkt uit de sessie die donderdag besloten was voor de pers.

Tom van de Looi en Jonathan Okita trainden los van de groep. Tom Overtoom deed bij het partijspel niet mee. Zij starten morgen in ieder geval niet in de basis en zijn mogelijk überhaupt niet inzetbaar. De andere afwezige is de nog altijd geblesseerde Norbert Alblas.

Afgaande op het afsluitende partijenspel, waarin de reserves de 5-3-2 van Telstar probeerden na te bootsen, is Etien Velikonja zijn heroverde basisplaats alweer kwijt. De Sloveense spits, afgelopen week vader geworden van een zoon en woensdag pas teruggekeerd in Nederland, wordt vervangen door Dirk Proper.

Hét paradepaardje van de Nijmeegse jeugdopleiding start vanaf het middenveld, waardoor Zian Flemming weer opschuift naar de spitspositie. Ole Romeny completeert de verder bekende basis als vervanger van Okita.

Vermoedelijke opstelling: Branderhorst; Van Rooij, Van Eijden, Kvida, Kuipers; Dijkstra, Proper, Van Landschoot; Musaba, Flemming, Romeny.

Foto: Rob Koppers