NEC gaat morgen met een gehavende selectie op bezoek bij NAC Breda. De Nijmegenaren kregen donderdag slecht nieuws te verwerken: in de selectie waren liefst acht positieve coronabesmettingen geconstateerd.
Daarom moet trainer Rogier Meijer flink snijden in zijn opstelling. Als we afgaan op de laatste training, waar Omroep Gelderland bij was, zal Job Schuurman zijn debuut maken in de Keuken Kampioen Divisie. Norbert Alblas en Mattijs Branderhorst zijn er namelijk allebei niet bij.
In het hart van de defensie zien we een basisdebutant. Syb van Ottele zal, samen met Cas Odenthal, het centrum vormen vanwege de afwezigheid van Rens van Eijden en Kevin Bukusu. Op het middenveld is er ook een plekje vrijgekomen door de afwezigheid van Javier Vet. Edgar Barreto en Dirk Proper zullen moeten uitvechten wie samen met gelegenheidsaanvoerder Jordy Bruijn het middenveld zal vormen.
Gelukkig heeft Meijer voorin en op de flanken meer vastigheden. Alleen Rangelo Janga zal het duel moeten laten schieten. Daarom zullen Jonathan Okita en Terell Ondaan het spitsenduo vormen.

Opstelling NEC:
Schuurman; Van Rooij, Odenthal, Van Ottele, El Karouani; Tavsan, Proper/Barreto, Bruijn, Van der Sluijs; Okita, Ondaan