Thomas Beekman is zaterdag geblesseerd uitgevallen op de training van NEC. Hij is er niet bij tegen MVV. Ayman Sellouf start waarschijnlijk weer in de basis na een sterke wedstrijd tegen Jong AZ. Dat meldt Omroep Gelderland.
 
Vrijdagvond verspeelden concurrenten van NEC punten. Het is voor NEC de kans op aansluiting te vinden bij de top, maar dan moet er maandagavond wel gewonnen worden. Rogier Meijer reageert: “Ja, het is fijn als ze punten verspelen, maar je hebt er alleen wat aan als jezelf ook wint dus we richten de aandacht op onszelf.” Meijer verwacht dat Thomas Beekman er niet bij is maandag. Hij verdraaide zijn knie tijdens de training. Meijer hoopt dat het meevalt: “Thomas is een jongen die niet lang blijft liggen, maar dat deed hij nu wel. We hopen dat het niet ernstig is maar we gaan er straks even naar kijken.
 
Joep van der Sluijs lijkt zijn basisplek te zijn kwijt geraakt aan Sellouf. Sellouf speelde tegen Jong AZ erg goed en krijgt van Meijer weer de kans om zich te laten zien. “Maandag zat het allemaal mee, we speelden lekker op balbezit en alles ging prima dus daar ben ik wel tevreden over”, zei Sellouf.
 
Vermoedelijke opstelling: Alblas; van Rooij, van Eijden, van Ottele, El Karouani; Tavsan, Vet, Bruijn, Sellouf; Ondaan, Janga
 
Foto: Rob Koppers