Ali Messaoud maakt zaterdagmiddag waarschijnlijk tegen Go Ahead Eagles zijn basisdebuut voor de Nijmegenaren. Dat weet Omroep Gelderland vrijdagmiddag te melden. De middenvelder die gehuurd wordt van het Liechtensteinse FC Vaduz was tot nog toe slechts twee keer invaller. Ferdi Kadioglu verhuist een linie door en neemt zoals het er nu naar uit ziet de plek in van Jordan Larsson.

Julian von Haacke wordt net als tegen Feyenoord op de bank gehouden. Janio Bikel krijgt opnieuw de voorkeur boven de Duitse middenvelder. Bikel, die ook tegen Feyenoord in de basis stond, vormt met Breinburg en Messaoud het middenveld.

Linksback André Fomitschow lijkt op tijd fit te zijn bevonden voor zaterdagavond. Hij ondervond vrijdag op de afsluitende training nog wat hamstringklachten, maar zegt zelf te kunnen starten. Concurrent Lorenzo Burnet is nog altijd niet wedstrijdfit. Verder zijn ook Reagy Ofusu en Fabian Gemeiner niet fit genoeg om aan te sluiten bij de wedstrijdselectie. Jeffrey Leiwakabessy en Frank Sturing zijn beiden hersteld van hun blessures, maar zitten eveneens niet bij de wedstrijdselectie.