De wedstrijd van donderdag lijkt nog zo vers in het geheugen, maar het is alweer bijna tijd voor de return van NEC-FC Emmen. In de eigen Goffert moet NEC een 3-1 voorsprong verdedigen. Ron de Groot ziet wederom geen reden om een wissel door te voeren.

Dezelfde elf die in Emmen een prima resultaat boekten zullen dat morgen gaan verdedigen. Misschien wel opvallend, want Kevin Mayi maakte niet veel klaar in de drie duels onder het interim-duo De Groot-Pothuizen, in tegenstelling tot Taiwo Awoniyi, die liefst drie maal doel trof in diezelfde drie duels.

Opstelling NEC: Delle; Heinloth, Dumic, Golla, Burnet; Von Haacke, Breinburg (AV), Messaoud; Grot, Mayi, Groeneveld

De wedstrijd lijkt slechts een formaliteit, toch moet de Nijmeegse equipe oppassen voor onderschatting. Emmen won twee weken geleden nog het uitduel bij RKC Waalwijk overtuigend (1-5). Het treffen met de Emmenaren staat ditmaal onder leiding van Bas Nijhuis. De laatste keer dat hij NEC floot, werd het ook 1-5. Destijds was Ajax in de Goffert een maatje te groot.

Er wordt afgetrapt om 16:45, in de wetenschap wie de tegenstander zal worden. NAC-FC Volendam (2-2) begint namelijk om 14:30. Voor de laatste halve finale van de Jupiler Play-Offs in het Goffertstadion zijn nog tickets te koop!

Foto: Rob Koppers