De Supportersvereniging organiseert ook dit jaar weer een spetterend feest! Dit jaar met een speciaal tintje vanwege het 50-jarig bestaan van de Supportersvereniging.
Het feest zal plaatsvinden op het Supportersplein, achter de Gofferttribune naast de skihut. Ronnie Ruysdael, Peggy Mays en Django Wagner zullen fantastische optredens verzorgen. De presentatie is in handen van Jochem van Gelder .
Als speciale gasten mogen we de complete NEC selectie ontvangen! Dus kom allemaal naar het supportersplein! Het feest begint na de wedstrijd om 18.30u en zal doorgaan tot 21.30u. Voor leden van de Supportersvereniging is de toegang gratis! Per lid mag er één introducé mee naar binnen voor maar 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Goffertstadion of voor de wedstrijd NEC-RKC Waalwijk in de skihut.
Praktische zaken
Voor het grote supportersfeest van a.s. zondag direct na afloop van de wedstrijd NEC- RKC Waalwijk staan hier enkele aandachtspunten:

  • Op vertoon van het lidmaatschapspasje hebben leden gratis toegang tot het feest. Indien u dit pasje niet bij zich hebt, krijgt u geen toegang. De seizoenkaart is niet geldig.
  • Introducés en niet leden kunnen een toegangskaart kopen voor en de wedstrijd bij het verkoophuis “de Skihut”op het supportersplein. Prijzen introducés €5,00 en niet-leden € 18,00. (u bent dan tevens het volgende seizoen lid).
  • MUNTVERKOOP: er worden geen speciale munten verkocht. De normale witte stadionmunten zijn ook nu geldig. Dus ook te gebruiken bij de thuiswedstrijden van NEC. Er kunnen al munten worden gekocht voor de wedstrijd. Er staan extra muntautomaten op het supportersplein.

Helaas heeft Gerry van de Velden wegens gezondheidsklachten moeten afzeggen. Voor de rol van presentator heeft de Supportersvereniging Jochem van Gelder bereid gevonden deze taak op zich te nemen.
De Supportersvereniging wenst Gerry een voorspoedig herstel toe en hoopt binnenkort weer zijn vertrouwde stemgeluid te mogen horen in het stadion.
Stem op Speler van het Jaar
De afgelopen dagen kon via Facebook en e-mail gestemd worden op de Speler van het Jaar verkiezing die ieder jaar door de Supportersvereniging wordt georganiseerd. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt op het eindfeest van de Supportersvereniging.
Naar aanleiding van alle inzendingen is een shortlist samengesteld. Stem nu op de beste speler van het afgelopen seizoen. Kies uit Gabor Babos, Rens van Eijden, Leroy George, Bram Nuytinck of Lasse Schöne.
Stemmen kan via de Facebook pagina. Ga naar https://www.facebook.com/svnec