Ramon Zomer stond zaterdagavond na negentig minuten spelen tot zijn verbazing met lege handen in Breda. De verdediger van het zeer goed spelende NEC baalde zichtbaar na de onverdiende nederlaag tegen NAC.
"Ik denk dat we goed hebben gespeeld. We speelden de beste de wedstrijd van het seizoen. Dan voel je je vandaag wel bestolen als je met 2-0 verliest", aldus Zomer tegenover de camera van Eredivisie Live.
NEC was duidelijk de betere ploeg maar kreeg geen beloning. "Het is een verschrikkelijke wedstrijd voor ons. Meer kan ik eigenlijk niet zeggen. Je hebt de hele wedstrijd overwicht. Je komt tot misschien niet tot grote kansen maar wel tot mogelijkheden om te schieten. In de eerste helft vond ik dat we de bal er soms in wilde dribbelen."
De ploeg uit Nijmegen speelt door de blessures van de vleugelspelers in de selectie nu een ander systeem. Deze wijziging is volgens Zomer niet de oorzaak van de nederlaag in Breda. "Zonder vleugelspelers hebben we vorige week goed gespeeld en deze week weer. Ik denk dat het daar niet aan ligt. Je moet gewoon de kansen afmaken. Dat was het probleem vandaag."
Bron: Voetbalprimeur