Jasper Cillessen leeft nog steeds in onzekerheid over zijn toekomst. De doelman staat onder contract bij NEC, maar maakt mogelijk nog deze zomer de overstap naar Ajax. Voor de goalie zelf maakt het niet uit, hij wacht rustig af.
Tijdens de 2-0 overwinning van NEC op Excelsior stond Cillessen maandagavond onder de lat, mogelijk was het zijn laatste wedstrijd. "Ik denk het niet, dat is nog afwachten", zegt de doelman voor de camera van Eredivisie Live. "Het tweede bod is afgewezen en ik weet niet of er een derde bod is gedaan. Ik las het wel in de media, maar weet zelf van niets."
Mocht het uiteindelijk niet tot een transfer komen, dan is dat voor de 22-jarige doelman geen groot probleem. "Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin en zit hier nog zeker niet aan mijn plafond. Als de transfer niet doorgaat, heb ik daar niet de pest in."
Tegen Excelsior maakte Cillessen duidelijk waarom de regerend landskampioen hem graag wil hebben. "Ik heb een lekkere wedstrijd gespeeld, dat is alleen maar prettig. In de eerste helft had ik vrij weinig te doen, een paar terugspeelballen. Dan voetballen we goed. In de tweede helft krijg je wat te doen. Dat is persoonlijk prettig, maar als team moeten die momenten eruit."
Bron: Voetbalprimeur