Ook na zijn vijftiende competitiewedstrijd in het shirt van NEC bleef zijn teller op nul staan. Maar Género Zeefuik kon terugkijken op een uitstekend optreden tegen FC Groningen. "We kunnen naar boven blijven kijken."
Ondanks de 4-0 zege, de hoogste overwinning van het seizoen van de Nijmeegse ploeg, kon de 21-jarige centrumspits niet tot scoren komen. Maar de huurling van PSV werkte zich een slag in de rondte en stelde indirect Leroy George in staat om de laatste treffer aan te tekenen. Het Nijmeegse publiek waardeerde zijn inzet door op het bekende rifje uit Seven Nations Army van The White Stripes hem toe te zingen met ‘Al-le bal-lluh op Zeefuik’. Bij zijn wissel kreeg hij een staande ovatie. "Dat deed me goed. Het is altijd leuk als het publiek je zo steunt", vertelde hij tegenover ELF Voetbal.
 
"Ik ben blij dat het vandaag zo goed ging. Nu moeten ervoor zorgen dat we dit vasthouden." Hij wilde niet bevestigen dat het de beste wedstrijd van NEC dit seizoen was. "Tegen PSV voor de beker hebben we ook uitstekend gespeeld. Maar vandaag komt wel in de buurt. Het geheim? We wilden FC Groningen vroeg onder druk zetten. We weten dat ze gevaarlijk zijn in de counter. Het resultaat heeft ons goed gedaan."
 
"We hebben de aansluiting kunnen behouden. Van onderen naderen ze snel. Maar gelukkig kunnen we naar boven blijven kijken. We hebben gewonnen. En nog met goed voetbal ook."
Bron: Elf Voetbal