Randy Wolters heeft maandagmiddag eindelijk weer minuten kunnen maken. Hij speelde met Jong NEC in het openingsduel van de kampioensgroep tegen de beloften van FC Emmen bloedeloos gelijk: 0-0.

In een pover duel kwam het gevaar bij de Nijmegenaren vooral van Wolters en Anass Achahbar. Eerstgenoemde speelde alleen de eerste helft. Hij acteerde vanaf de rechtsbuiten positie en was met twee gevaarlijke schoten dichtbij een treffer, terwijl de verbannen Achahbar vanuit de spitspositie ver terugzakte en zich nadrukkelijk bemoeide met het spel van de Nijmegenaren. Hoewel Emmen met bovenal wissels van het eerste elftal speelde, waren de Nijmegenaren grote delen van het duel de bovenliggende partij.

Ondanks dat leek de thuisploeg, onder leiding van onder anderen voormalig NEC’er Bas Sibum, kort voor tijd toch met de drie punten aan de haal te gaan. Doelman Oliver Zelenika hield opgelucht adem toen een inzet van Ben Moussa op de paal belandde. Het was het enige wapenfeit van de thuisploeg. Zo startten beide teams de tweede seizoenshelft met een punt.

Opstelling Jong NEC: Zelenika; Spierings, Hoogveld (C), Van Zutphen, Theunissen; Smulder, Campman, El Karouani; Wolters, Achahbar, Haouat.