Afgelopen vrijdag kwam Rens van Eijden al in actie voor Jong Oranje (2-0 winst op Finland), een dag later kwamen NEC’s andere internationals in actie voor hun vaderland.

Dominique Kivuvu (foto) maakte zijn debuut voor de nationale ploeg van Angola. De middenvelder kwam in de wedstrijd tegen Senegal in de 60ste minuut bij een 0-1 achterstand in het veld; vijf minuten later werd het 1-1. Dat was ook de eindstand van de wedstrijd die werd gespeeld in Zuid-Portugal. Aanstaande woensdag oefent Senegal tegen Kaap-Verdië, de oorspronkelijk geplande wedstrijd tegen Ivoorkust gaat niet door.
Gabor Babos kijkt met een zuur gevoel terug op de interland tegen Zweden. Lange tijd was het 1-1, totdat Ibrahimovic in blessuretijd de Zweden alsnog naar de winst schoot. De komende maand staan er nog drie wedstrijden op het programma voor Hongarije waarin weinig punten meer verloren mogen gaan. Zweden en Portugal hijgen nadrukkelijk in de nek van de Hongaren, die nog wel tweede staan in de groep.
Lasse Schöne zat wel op de bank maar kwam niet in actie voor Denemarken. Hij zag zijn ploeggenoten met 1-1 gelijkspelen tegen Portugal. Met nog drie wedstrijden te gaan moet het heel raar lopen wil Denemarken kwalificatie voor het WK nog uit handen geven.
Bron: NEC-Nijmegen.nl