Als er iemand blij was met de late 1-1 tegen ADO Den Haag, dan moet het Nathaniel Will wel geweest zijn. Hij was het immers die net voor rust de voorzet van Wesley Verhoek ongelukkigerwijze achter doelman Jasper Cillesen werkte. Veel viel hem daarbij overigens niet te verwijten.
"Ik heb het zelf nog niet teruggezien, maar volgens mij kon ik er niet zo veel aan doen. Er zat een man in mijn rug en als ik de bal laat gaan dan maakt hij ‘m wel. Natuurlijk is het altijd lullig, zo’n doelpunt, maar het was het enige dat ik nog kon proberen", aldus de rechtsback, die zijn draai de laatste weken aardig gevonden lijkt te hebben.
In de tweede helft zag Will dat ADO vooral ver terugzakte en vervolgens op de counter loerde: "Dan is het moeilijk om er doorheen te komen natuurlijk, maar toch kregen we nog wel genoeg kansen. Sterker nog, als je eerder die 1-1 maakt dan had je nog zo maar voor de winst kunnen spelen. We gingen ook nu vol op de aanval. Je kan dan ook zomaar tegen een counter aanlopen, maar dat is ons gelukkig niet gebeurd."
Will was tevreden met de strijd die NEC leverde: "Je weet dat ADO dat ook doet en dit veld droeg er ook wel aan bij moet ik zeggen. Gelukkig heeft die strijd uiteindelijk ook een punt opgeleverd, al hadden we misschien wel recht op meer gehad."

Bron: NEC-Nijmegen.nl