Klaas Wels heeft momenteel de eerste selectie van TOP Oss onder zijn hoede en presteert uitstekend bij de ‘satellietclub’ van NEC. Wels bezet momenteel de negende plek van de Keuken Kampioen Divisie en lijkt af te stevenen op de play-offs voor promotie. Tegenover Voetbal International geeft de oefenmeester te kennen een overstap naar een grotere club wel te zien zitten.

"Ik heb bijgetekend tot 2021, maar in het contract staat een heel kleine afkoopsom vermeld. Het is een zakelijke overeenkomst, ik weet dat ik weg kan als er iets komt. Daarvoor hebben we een goede relatie opgebouwd door de jaren heen", doelt Wels op TOP. "Ik ben ambitieus: als NEC komt, dan ga ik praten. Om maar een voorbeeld te noemen."

"Er speelt nu niks", benadrukt Wels. "Ambitie is niet strafbaar toch? Als ik ergens kan werken waar ik meer mogelijkheden heb, dan overweeg ik dat. Ik heb een gezin te onderhouden. Als je het beter kunt krijgen, dan ga je daarvoor. Dat geldt voor jou ook, dat geldt voor iemand die aan de balie werkt en een uitdaging binnen zijn bedrijf krijgt ook", aldus de Osse trainer.