Met veel trots heten we je welkom op onze nieuwe website! Misschien is het je niet eens opgevallen, omdat de layout vrijwel hetzelfde is gebleven. Maar de gehele technische omgeving is helemaal nieuw. Dit alles is mogelijk gemaakt door reclamebureau F-Graphics .
ForzaNEC was al een tijdje toe aan een nieuwe website. Ondanks dat de huidige site slechts 2,5 jaar bestond, was de rek er uit en ondervonden we veel problemen bij het onderhouden van de site. Dit resulteerde onder andere dat de site regelmatig erg traag was.
De vormgeving van de site is vrijwel hetzelfde. Hier is bewust voor gekozen omdat het huidige ontwerp nog prima volstaat. Wel zijn er wat kleine veranderingen aangebracht zodat de site wat rustiger oogt.
De nieuwe site brengt wel veranderingen met zich mee:
* Bezoekers moeten zich opnieuw registreren.
Reden is dat er veel dubbel-accounts waren. De naam die nu weergegeven wordt, is uniek en zal niet door een andere gebruiker kunnen worden gekozen. Registeren is een kleine moeite en duurt slechts enkele minuten. Klik hier om te registeren.
* Reageren op nieuwsberichten is weer mogelijk.
De redactie laat toe dat er weer gereageerd kan worden op nieuwsberichten. Wel moeten alle reacties eerst goedgekeurd worden door de redactie. Zo kan iedereen zijn mening weer geven, als het maar op een normale manier gebeurt.
* Foto’s weer terug op de site
ForzaNEC maakt veel foto’s rond de wedstrijden van NEC. Deze foto’s werden tot nu toe, wegens technische problemen, gehost op een andere site. Straks zullen de foto’s weer te zien zijn op het nieuwe ForzaNEC. Deze functie zal in de komende weken worden toegevoegd aan de site.
* De ForzaToto gaat weer beginnen. 
Zeer binnenkort zal de nieuwe ForzaToto weer van start gaan. We proberen de Toto nog interactiever te maken met bijvoorbeeld een weekscore.
* De ForzaUpdate is terug.
Terug van weggeweest is de ForzaUpdate, een e-mail nieuwsbrief. Ontvang het laatste NEC-nieuws in je mailbox.
We wensen je veel plezier op het vernieuwde ForzaNEC.nl! We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk al werkend te hebben op deze site. Mocht je nog fouten tegenkomen, dan horen we dat graag. Dit kan je melden via het Contact-formulier op deze site.