NEC O21 heeft door merkwaardige omstandigheden niet hoeven te voetballen afgelopen weekend. Beide teams stonden klaar om te voetballen, toen bleek dat er geen scheidsrechter aanwezig was om te fluiten. De tegenstander, de leeftijdsgenoten van VVV, kon weer terug naar huis.

NEC O18 kwam dit weekend wel in actie. De ploeg van trainers Kevin Moeiliker en Rutger Worm kwam tegen FC Eindhoven niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het stond lang 0-0 in Eindhoven, maar in minuut 73 was daar Conner van Kilsdonk die de ban brak voor de Nijmegenaren. NEC kon echter niet lang genieten van de voorsprong. Slechts vier minuten later schoot FC Eindhoven de eindstand op het scorebord.

Ondanks dat NEC O21 dit weekend niet in actie kwam, heeft de ploeg van trainer Jeffrey Leiwakabessy wel al een wedstrijd gespeeld. Vorige week speelde NEC namelijk al voor de beker tegen de academie van FC Twente en Heracles Almelo. Na de reguliere speeltijd stond het 2-2, door goals aan Nijmeegse zijde van Bo Geurts en Maxim van Peer. NEC moest echter uiteindelijk haar meerdere erkennen in de leeftijdsgenoten uit Twente tijdens de strafschoppenserie. Die eindigde 7-8 in het voordeel van Twente.

Overige uitslagen

FC Groningen O16 – NEC O16: 0-1
NEC O14 – De Graafschap O14: 4-1
NEC O13- SV Schalkhaar O13: 4-0
Emplina O11 – NEC O11: 1-16