Twitter wint ook in Nederland steeds meer aan populariteit. Daarom is het nu mogelijk om ook via dit medium ForzaNEC.nl te volgen. Niet alleen ontvang je de laatste nieuwsberichten via Twitter, maar lees je bijvoorbeeld ook met wie wij bijvoorbeeld een interview hebben.
Twitter is een steeds meer gebruikt medium. Niet alleen om korte berichten achter te laten voor vrienden, maar ook om snel de laatste nieuwtjes te ontvangen. Je maakt een account aan via Twitter.com en voegt de mensen of nieuwssites toe die je wilt volgen. Je kan dit via je computer doen, maar Twitter biedt ook de mogelijkheid om via je mobiel berichten te ontvangen of posten.
Tijdens wedstrijden van NEC is het bijvoorbeeld mogelijk om via Twitter live met andere (Forza)NEC-fans te praten over de wedstrijd, door in je bericht #forzanecnl te zetten. Deze berichten komen dan automatisch op één pagina te staan, waardoor je kan lezen wat een ander van de wedstrijd vindt of kan je op die manier op de hoogte blijven van de wedstrijd. Meer informatie over Twitter vind je hier.

Klik hier om ForzaNEC te volgen!