NEC-trainer Vloet is tevreden. De Brabander constateert dat met de elfde plaats progressie nog mogelijk is maar dat intern in ieder geval alles in orde is. “In de sfeer en de onderlinge verstandhouding hebben we vooruitgang geboekt. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat bijna de hele selectie telkens aanwezig is bij wedstrijden van Jong NEC”, aldus de oefenmeester.
Vorig jaar verloor de Nijmeegse equipe na een slechte wedstrijd met 2-0 in Almelo door twee late treffers van invaller Samuel Armenteros. NEC is echter een ander team dan vorig jaar, de neuzen lijken veel meer dezelfde kant op te staan getuige de 3-0 overwinning op Feyenoord en de uitwedstrijd tegen NAC waar NEC heer en meester was.
De trainer/coach voorziet dan ook een betere wedstrijd dan afgelopen seizoen. Hij verwacht dan ook een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. “Zij staan te laag. Het wordt zwaar, ook door het kunstgras. Ik verwacht een leuke wedstrijd tegen een gedreven tegenstander”, aldus Vloet tegenover Omroep Gelderland.