NEC is prima in vorm. De ploeg van Wiljan Vloet verloor de laatste vijf wedstrijden al niet meer en gaat dit weekend op bezoek bij FC Utrecht, dat evenveel punten heeft als de Nijmegenaren, maar nog wel een duel tegoed heeft. Vloet weet niet precies wat hij in de Domstad kan gaan verwachten.
Vloet noemde FC Utrecht een wisselvallige ploeg. “Het valt nog te bezien hoe ze de blessure van Mulenga op gaan vangen”, zei de coach op de website van NEC. “Ze hebben veel dribbelvaardige spelers met veel individuele kracht. Met de vele lopende spelers zijn ze moeilijk te verdedigen. Wij hebben genoeg kwaliteiten om niet naar de mogelijke wisselvalligheid van FC Utrecht te kijken.”
De oefenmeester maakt pas zaterdag zijn wedstrijdselectie bekend, maar kan in ieder geval niet beschikken over de geschorste Bas Sibum en de geblesseerde Rens van Eijden, die zich volgende week laat opereren aan zijn knie. Erton Fejzullahu ligt met koorts op bed, terwijl Mark Otten en Leroy George wel weer trainen maar nog wedstrijdritme missen.
Bron: Voetbalzone