Rutger Worm begint tegen FC Groningen zeer waarschijnlijk op de bank. NEC-trainer Wiljan Vloet kiest voor Erton Fejzullahu op rechts. John Goossens speelt opnieuw ‘op tien’. 
Worm kreeg vorige week zaterdag nog de voorkeur van Vloet op de rechterflank. De weken ervoor stond hij op de positie van aanvallende middenvelder.
Voor die laatste positie heeft Vloet voorlopig echter gekozen voor Goossens. De linkspoot speelde bij het debuut van Vloet in Breda (3-3 tegen NAC) zeer verdienstelijk als meest vooruitgschoven middenvelder van NEC.
De Nijmegenaren vertrekken zondag naar Groningen in de wetenschap dat de ploeg al jaren niet meer heeft gewonnen in het noorden. Op 15 september 1996 won NEC voor het laatst in competitieverband van de Groningers. Het werd destijds 4-2 in het Oosterpark, dankzij Nijmeegse doelpunten van Luuk Maes, Antti Sumiala, Marcel Koning en Ulrich Cruden. Twee jaar geleden won NEC nog wel voor de play-offs in Groningen (3-1). 
Vermoedelijke opstelling: Babos; Wellenberg, Van Eijden, Zomer, El-Akchaoui; Radomski, Goossens, Davids; Fejzullahu, Vleminckx, Ntibazonkiza. 
Bron: De Gelderlander