NEC treedt woensdag in stadion Euroborg aan met Rens van Eijden in de basiself. De verdediger vervangt in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen de geschorste Ramon Zomer.
Trainer Wiljan Vloet kan in Groningen nog altijd geen beroep doen op Lasse Schöne en Mark Otten. Bas Sibum en Niels Wellenberg sluiten weer aan bij de wedstrijdselectie van de Nijmegenaren, weet Omroep Gelderland. Voor NEC is het de tweede keer in korte tijd dat de reis naar Groningen gemaakt wordt. In de competitie speelden beide ploegen enkele weken terug met 2-2 gelijk.
"We zullen net als enkele weken geleden voor de winst spelen. Dat doen we altijd en daar ligt, zoals gezegd, ook onze kracht", beschouwt Vloet voor. "Bekerwedstrijden blijven altijd speciaal en FC Groningen zal ook heel graag willen winnen."
"Uiteindelijk hoop ik op een zelfde hartverwarmende wedstrijd zoals we de afgelopen weken wel meer hebben gespeeld. Voor de neutrale toeschouwer erg mooi om te zien. Met de kanttekening dat ik natuurlijk hoop op een positief resultaat. We zullen er hard voor werken, want daar begint het allemaal mee."
Bron: VoetbalPrimeur