Wiljan Vloet kiest tegen Willem II voor dezelfde elf spelers die vorige week knap gelijk speelden bij Ajax. Bram Nuytinck, die in de Amsterdam ArenA verantwoordelijk was voor de Nijmeegse gelijkmaker, speelt zodoende wederom centraal in de verdediging. Dat gaat ten koste van Mark Otten, die op de bank zal beginnen.
Het thuisduel met de hekkensluiter komt te vroeg voor Rens van Eijden, die nog altijd herstellende is van een knieblessure. Mogelijk kan Vloet wel weer een beroep doen op Leroy George. De aanvaller is hersteld van een enkelblessure en trainde vrijdag weer mee met de groep. De coach is het allemaal om het even, zolang er maar gewonnen wordt.
”Als het niet mooi kan, dan maar lelijk. Als we maar winnen”, zei Vloet vrijdag tegenover Omroep Gelderland. Verdediger Ramon Zomer kan zich daar in vinden. “Willem II speelt niet zo goed en die punten kunnen wij heel goed gebruiken.” De stopper is niet bang dat het slechte weer zijn ploeg parten zal spelen. ”Voor het duel bij Ajax hebben we ook nauwelijks getraind en dat ging ook prima.”
Bron: Voetbalzone