De selectie bij NEC lijkt met de week kleiner en kleiner te worden. De medische staf van de Nijmegenaren maken de afgelopen tijd overuren en ook deze week ligt dat niet anders. Hoofdtrainer Wiljan Vloet is dus beperkt in zijn keuzes. Hij snapt niets van de blessuregolf binnen zijn ploeg.
“Het houdt maar niet op. En waar het aan ligt? Joost mag het weten. Het ligt in ieder geval niet aan de medische staf. Het lijkt allemaal toeval”, aldus de oefenmeester tegenover Omroep Gelderland. “Daardoor kan ik steeds weinig keuzes maken en hebben we nu echt te weinig keepers. Ik heb aangegeven dat we een extra keeper nodig hebben. We hebben ook wel wat namen.”
“We hebben punten nodig. Dat geeft ons vertrouwen, maar het is ook noodzaak. Maar Groningen heeft een ploeg die heel goed in elkaar zit. Ze zijn iets minder creatief dan vorig seizoen.” Mark Otten start in het hart van de defensie bij NEC, nu Rens van Eijden geblesseerd is. Verder zijn Erton Fejzullahu (geschorst) en Leroy George (kuitblessure) niet beschikbaar. Thomas Chatelle start op de bank.
Bron: Voetbalzone