Er staat NEC en Futuralis nog een behoorlijke klus te wachten de komende weken. Het vinden van een vervanger voor Alireza Jahanbakhsh. Om ze een handje te helpen, kwamen wij alvast met vijf opties. Uiteraard Nederlands sprekend en zo goedkoop mogelijk.

Cas Peters
Hé, hij was toch naar Portugal? Ja, Cas Peters dacht zijn droomavontuur te hebben gevonden bij Nacional Madeira. Maar na een goede voorbereiding, waarin hij veel scoorde, werd hem plots verteld dat hij te duur was. Hij kon blijven, als hij salaris wilde inleveren. Maar toen zat Peters waarschijnlijk al in het vliegtuig naar Nederland. De rechtspoot kan op beide vleugels en in de spits spelen. Haalt NEC hem op?

Ninos Gouriye
De man met de moeilijk uit te spreken achternaam kan wel een boost in zijn carrière gebruiken. Zonder club na een mislukt avontuur bij ADO Den Haag en de daarop volgende verhuur aan Excelsior afgelopen seizoen. Toch heeft het jeugdexponent van FC Twente bij Heracles Almelo laten zien een makkelijk scorende speler te zijn. Kan hij dat bij NEC weer laten zien?

Wesley Verhoek
Ook deze meneer zit zonder club. Het contract van Wesley Verhoek bij Feyenoord werd afgelopen juni ontbonden. Het is misschien ook niet het beste moment in zijn carrière. We zagen hem voor het laatst bij Go Ahead Eagles, waarmee hij als huurling van de Rotterdammers degradeerde. Toch heeft Verhoek bij ADO Den Haag een fantastische tijd gehad. Kunnen zijn glorietijden wellicht herleven bij NEC?

Gregory Nelson
Een iets onbekendere naam op de lijst zal Gregory Nelson zijn. Zijn naam zal anders doen lijken, maar Nelson is gewoon een Nederlander. Hij was in ons land voor het laatst te bewonderen bij RBC Roosendaal, toen nog een profclub in de eerste divisie. Daarna ging hij naar het Bulgaarse CSKA Sofia. De afgelopen drie jaar speelde hij voor het Oekraïense Metalurg Donetsk, waarvoor hij 81 keer speelde. Nu zit hij zonder contract. Met zijn 27 jaar is hij aan de oudere kant, maar een beetje ervaring is nooit weg.

Mohamed Rayhi
Waarom zouden we eigenlijk een vervanger halen? We hebben Mohamed Rayhi! Al is hij wel een paar weken uitgeschakeld met een blessure… Misschien kunnen we Saidi Ntibazonkiza polsen. De stadionspeaker moet toch een naam hebben die niet uit te spreken is.

Wie zou jij het liefst zien als opvolger van Jahanbakhsh? Laat het hieronder weten!