De Jarda Podcast bestaat op dinsdag 26 maart precies vijf jaar. Om dat te vieren nemen de heren een live-podcast op bij sponsor Arsenaal 1824.

Het begon allemaal met Jarda Podcast #1: De Gier heeft geen plan B. Twee dagen daarvoor had NEC verloren van Sparta. Daarna werd er achtereenvolgens verloren van Jong Ajax en Jong AZ. De Gier werd ontslagen en in de tweede podcast werd gesteld ‘dat zijn positie onhoudbaar was geworden’. Hoe anders is het nu. NEC doet mee om plek vijf en zes in de Eredivisie en staat in de bekerfinale. Kijk eens waar we vandaan komen!

De Jarda Podcast maakte de afgelopen vijf jaar met NEC de pieken en dalen mee. Van de dieptepunten in de seizoenen Keuken Kampioen Divisie, naar de hoogtepunten met de onverwachte promotie en het halen van de bekerfinale dit seizoen.

Live-podcast

Om het vijfjarig jubileum van de podcast te vieren zullen de heren een live-podcast maken op dinsdag 26 maart. Deze zal gedaan worden in restaurant Arsenaal 1824. Naast de podcast is er tijd voor een hapje, drankje en nababbel. Wil je hierbij zijn? Geef dat even aan via deze link!

De deuren gaan open om 19.00 uur en om 19.30 uur zal het beginnen. Tot dinsdag eind van de middag is het mogelijk om in te schrijven via bovenstaande link.