Calvin Verdonk is met NEC in gesprek over een verlenging van zijn contract, zo bevestigt hij bij Voetbal International. De linksback is de enige speler van NEC die in alle duels dit seizoen meedeed. Bovendien is hij sinds de zomer niet meer weg te denken uit de Nijmeegse basiself.

Tijdens het trainingskamp in Spanje liet Verdonk voorzichtig doorschemeren wel een stap naar het buitenland te overwegen. “Het is een mogelijkheid, maar dan moet de juiste club zich melden”, vertelt hij nu aan VI. “We zijn bezig aan een mooi seizoen en ik weet wat ik heb bij NEC. Stel dat een mooie club zich meldt en dan NEC ervan kan profiteren, dan is dat win-win. Gebeurt dat niet, dan blijf ik lekker hier.”

Verdonk is inmiddels alweer bezig aan zijn vierde seizoen in Nijmegen. Daarin is hij ook echt om de club gaan geven. “Veel mensen die er in mijn eerste seizoen al werkten, zijn er nu nog steeds. Ik voel me goed hier en denk ook echt dat ik meer voor NEC ben dan voor een andere club. Zelfs meer dan Feyenoord. Ik heb daar natuurlijk de jeugdopleiding doorlopen en een seizoen in het eerste gespeeld, maar ik zit nu al een paar jaar bij NEC. Het gevoel dat ik hier heb, heb ik nooit bij een andere club gehad.”

Foto: Orange Pictures