Joep van der Sluijs voegt zich per direct bij de selectie van Feyenoord Onder 21. De club lijft de 21-jarige aanvallende middenvelder transfervrij in. Van der Sluijs heeft een contract getekend tot medio 2024 met een optie voor nog één seizoen.

“Vanaf het eerste contact wist ik eigenlijk al meteen dat dit een mooie stap voor mij zou zijn,” legt Van der Sluijs uit. “Het is prachtig om voor deze mooie club te mogen spelen. Ik zie dit als een kans om mijn kwaliteiten te laten zien en om veel speelminuten te maken. Ik kijk uit naar hopelijk een zeer succesvol seizoen.”

Van der Sluijs sloot in de zomer van 2020 aan bij het eerste van NEC. Sindsdien kwam hij tot twintig duels voor de Nijmegenaren. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij evenveel assists. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan TOP Oss. Voor de Brabanders kwam hij zestien keer in actie.

Zijn contract bij NEC liep deze zomer af waardoor Van der Sluijs kon gaan en staan waar hij wilde. Hij trainde al een tijdje mee bij de onder 21 van Feyenoord en heeft daar nu dus een contract getekend.

Foto: Rob Koppers