Zonder papieren ervaring opdoen in de sportjournalistiek? ForzaNEC.nl biedt je graag een podium!

Als ForzaNEC.nl-redactielid probeer je met het team als eerste het laatste nieuws rondom Nijmeegs trots bij de fans te brengen. Je neemt interviews af en brengt zo nu en dan een bezoek aan trainingen. In het weekend ga je naar het stadion en doe je live-verslag van de wedstrijd van NEC. Ook daarna ben je een van de eersten die de trainer en spelers naar een reactie op de wedstrijd mag vragen. En dit alles doe je niet alleen: bij ForzaNEC.nl werken we altijd in duo’s. 

Zoals gezegd heb je geen papieren nodig, ook aan ervaring hechten we weinig waarde. De enige vereisten zijn een foutloze Nederlandse pen en een goede dosis motivatie, dan kunnen wij je namelijk helpen met de rest. Enehh, een hart voor de club NEC is wel zo makkelijk. Dat heeft de rest van de redactie namelijk ook. 

Werken voor ForzaNEC.nl is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wat we daarvoor terugdoen? Best veel. Naast de kans die we je bieden om dichter dan wie dan ook op het NEC-vuur te zitten, brengen we geregeld met het team een bezoekje aan de bowlingbaan of organiseren we een barbecue. 

Enthousiast? Stuur een motivatie e-mail naar info@forzanec.nl of slide in onze DM, dan komen wij snel bij je terug.