Zonder papieren ervaring opdoen in de sportjournalistiek? ForzaNEC biedt je graag een podium!

ForzaNEC is voor het aankomende seizoen opzoek naar versterking. Wij zoeken iemand met handigheid in vormgeving en met goede grafische skills. Jouw vormgeving zal te zien zijn op onze site en op onze sociale media, waar duizenden mensen hun ogen op laten vallen. Ben jij erg creatief met Photoshop? Maak jij graag edits van NEC-spelers of speciale matchdays? Dan zoeken wij jou!

Enthousiast? Stuur een motivatie e-mail naar info@forzanec.nl of slide in onze DM op Instagram of X, dan komen wij snel bij je terug. Wil je nou nog meer opvallen? Stuur als voorbeeld een door jouw gemaakte matchday-post, die ForzaNEC volgend seizoen zou kunnen gebruiken. Laat zien hoe creatief je bent en wat je kan!

Redactielid

Als ForzaNEC-redactielid probeer je met het team als eerste het laatste nieuws rondom Nijmeegs trots bij de fans te brengen. Je neemt interviews af en brengt zo nu en dan een bezoek aan trainingen. In het weekend ga je naar het stadion en doe je live-verslag van de wedstrijd van NEC. Ook daarna ben je een van de eersten die de trainer en spelers naar een reactie op de wedstrijd mag vragen. En dit alles doe je niet alleen: bij ForzaNEC werken we altijd in duo’s. 

Zoals gezegd heb je geen papieren nodig, ook aan ervaring hechten we weinig waarde. De enige vereisten zijn een foutloze Nederlandse pen en een goede dosis motivatie, dan kunnen wij je namelijk helpen met de rest. Enehh, een hart voor de club NEC is wel zo makkelijk. Dat heeft de rest van de redactie namelijk ook. 

Werken voor ForzaNEC is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wat we daarvoor terugdoen? Best veel. Naast de kans die we je bieden om dichter dan wie dan ook op het NEC-vuur te zitten, brengen we geregeld met het team een bezoekje aan de bowlingbaan of organiseren we een barbecue. 

Enthousiast? Stuur een motivatie e-mail naar info@forzanec.nl of slide in onze DM op Instagram of X, dan komen wij snel bij je terug.