Anton Janssen heeft de mogelijkheid om hoofdtrainer te worden bij FC Oss. De huidige assistent-trainer van NEC en hoofdtrainer van de amateurs van VV Gemert heeft naar eigen zeggen een aanbieding van de club uit de Jupiler League op zak. Zijn contract loopt bij zowel NEC als VV Gemert na dit seizoen af.

Gemert wil graag met hem verder omdat het volgens de amateursclub prima loopt. Janssen heeft verschillende opties, waaronder FC Oss. Die club heeft overigens ook een samenwerkingsverband met NEC. Er is ook nog een andere club in het betaald voetbal. “Ik wil graag hoofdtrainer worden, toch weer een stapje hoger", zegt Janssen tegen Omroep Gelderland. Over hoe de gesprekken verlopen en wanneer er duidelijkheid komt, wil Janssen niets zeggen. Behalve bij FC Oss, kon Janssen ook aan de slag bij FC Den Bosch.

Janssen speelde van 1982 tot en met 1986 in het shirt van NEC. De voormalig linkshalf promoveerde met de club naar de Eredivisie en vertrok vervolgens naar Fortuna Sittard. Na PSV, KV Kortrijk en weer Sittard keerde Janssen in 1994 terug in Nijmegen, waar hij in 2001 zijn actieve loopbaan beëindigde.
Update 28 februari 10:10 – FC Oss stelt Anton Janssen aan als nieuwe trainer
Enkele dagen nadat bekend werd dat assistent-trainer Anton Janssen na afloop van dit seizoen afscheid neemt van NEC, is FC Oss met het nieuws naar buiten gekomen dat de 48-jarige oefenmeester per de jaargang 2012/2013 in dienst zal treden als eindverantwoordelijke bij de eerstedivisionist. Janssen volgt in het Frans Heesen Stadion Dirk Heesen op, die momenteel met zijn elftal een tiende plaats bezet in de Jupiler League. Naar verluidt hengelden ook FC Eindhoven en FC Den Bosch naar de diensten van de huidige assistent van Alex Pastoor, die tevens werkzaam is als hoofdcoach van de amateurs van Gemert.