Voor de meeste supporters is hij nog onbekend, Jordi Tutuarima, de 19-jarige vleugelaanvaller uit de jeugd van NEC die dit seizoen bij de selectie is aangesloten. Sinds zijn negende levensjaar speelt hij voor NEC. Afgelopen seizoen had hij bij de A1 veel last van blessures, maar dit seizoen krijgt hij dus een kans in de eerste selectie. Op de officiële website van NEC doet hij zijn verhaal.

“Een paar weken geleden werd ik door technisch directeur Carlos Aalbers gebeld en mocht ik aansluiten bij de selectie, om te kijken hoe dat zou gaan. Ik zit er nu nog steeds bij en het gaat beter dan ik zelf had verwacht. Ik kan een contract verdienen deze voorbereiding, maar ben daar eerlijk gezegd totaal niet mee bezig. Ik wil lekker trainen en spelen en dan zien we wel hoe het loopt", aldus Tutuarima.

"Ik ben linksbuiten, maar hier bij de selectie is dat wel anders dan in de A1. Er komen wat andere taken bij kijken en het niveau is natuurlijk veel hoger, dat is wel even aanpassen." Met Navarone Foor heeft Tutuarima een speciale band. “Navarone is echt mijn maatje en deze week ook kamergenoot. Het is mijn eerste trainingskamp en dat is behoorlijk pittig, er wordt intensief gewerkt."