Een dag na de langverwachte komst van Jasper Cillessen, lijkt NEC opnieuw een slag te slaan op de transfermarkt. Philippe Sandler gaat de achterhoede van de Nijmegenaren versterken. De centrale verdediger is transfervrij nadat afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord niet verlengd werd.

NEC zit nog verlegen om centrale verdedigers, aangezien jeugdspeler Guus Gertsen de enige wisselspeler is achter het blok Iván Márquez en Joris Kramer. Met de naderende komst van Sandler kan NEC zich in de breedte versterken. De nog altijd pas 25-jarige Sandler debuteerde al in 2016 in de Eredivisie voor PEC Zwolle. Na twee seizoenen bij PEC maakte hij een droomtransfer naar Manchester City, waar hij nooit in het eerste debuteerde.

Na huurperiodes bij Anderlecht en het Franse Troyes kwam Sandler vorig seizoen terecht bij Feyenoord, waar hij mede door een enkelblessure slechts twee wedstrijden speelde. Met Sandler is NEC nog niet klaar op de transfermarkt. Technisch directeur Ted van Leeuwen is nog altijd op zoek naar een extra spits en een vleugelspeler.

Fotot: Orange Pictures