Het gonst van de geruchten over een mogelijke transfer van NEC-spits Björn Vleminckx. Buitenlandse media brengen hem in verband met Tottenham Hotspur en Lazio Roma, maar de Belg blijft er zelf heel rustig onder.
"Ik lees het ook, maar ik ben er niet mee bezig. Als er niks concreet is, hoef ik er niks van te weten. Zolang het geruchten zijn, kan ik niet weg."
Vleminckx kan topscorer van Nederland worden dit seizoen. "Natuurlijk wil ik dat op mijn erelijst zetten, maar drie punten zijn nog altijd belangrijker. In België speel je als topscorer met een stier op je rug, van mij hoeft dat hier niet. Ik ga gewoon mezelf blijven met beide voeten op de grond."
Zijn grootste criticaster Johan Derksen, de hoofdredacteur van Voetbal International, is de laatste tijd zowaar positief over de spits van NEC. "Goh ja, nu geeft hij toe. Maar als ik binnen vier, vijf weken niet scoor, dan komt hij vast terug met commentaar. Het is niet dat ik hem graag heb of niet graag heb. Het is gewoon een man met een eigen mening."
Bron: Omroep Gelderland