Het lijkt erop dat volgend seizoen alle stoeltjes in het Goffertstadion bezet zijn. Dat is maar goed ook, want de meeste hebben hun beste tijd al lang gehad. Sommige supporters ergeren zich al jaren aan de roze kuipstoeltjes die jaren geleden rood waren. Wordt het niet eens tijd om ze te vervangen?

In de Jarda Podcast wordt de vraag gesteld nu NEC de seizoenkaarten heeft uitverkocht. De stoeltjes zijn bezet, maar waarop laat je de mensen plaatsnemen? “Het kan echt niet, maar laten we ze eerst goed schoonmaken. Ik zei na de laatste wedstrijd nog tegen Julian ‘wat heb je een leuke witte broek aan’, maar die was ooit zwart. Zo vies was het. Maar vind je als er nog een ton of twee ligt, dat dat aan nieuwe stoeltjes gespendeerd moet worden?”

Deze zomer worden de stoelen in de stadions van RKC en Sparta wel vervangen, maar bij NEC lijkt het er niet op dat dat gaat gebeuren. “Ze zijn nu met de kleedkamers bezig, dat kost ook wat. In de businessruimten moet misschien iets gebeuren. De prioriteiten liggen elders. Als we in de zomer een keer een oproep plaatsen, gaan we toch een keer met z’n allen het stadion schoonmaken?”

Foto: Rob Koppers

Beluister het fragment in de Jarda Podcast, vanaf 37:15:

Moet NEC deze zomer geld uittrekken om de stoeltjes in het stadion te vervangen?
636 answers