Volgens La Dernière Heure hebben Anderlecht, NEC en Thomas Chatelle gisteren een akkoord bereikt over een tijdelijke overgang van Chatelle naar de Nederlandse club. Anderlecht zou de middenvelder een seizoen uitlenen.
Gisteren zou Chatelle van Anderlecht de laatste waarborgen over zijn loon en premies gekregen hebben van Anderlecht. Sporting zelf had al langer een akkoord met NEC over de vergoeding die de Nijmegenaren betalen voor het huren van Chatelle.
Een officiële mededeling over de transfer is er nog niet. Deze zou vandaag volgen, wanneer Chatelle in Nijmegen de laatste details heeft afgerond.
(Bron: Anderlecht-online.be)
Update:
Inmiddels heeft de officiële site het nieuws bevestigd:
"Rechtsbuiten Thomas Chatelle van RSC Anderlecht speelt – onder voorbehoud van de medische keuring – vanaf komend weekend tot en met het einde van het seizoen op huurbasis voor N.E.C. De 29 jarige Belgische speler speelt sinds het seizoen 2007 – 2008 voor Anderlecht en speelde daarvoor onder meer voor Racing Genk, KV Mechelen en AA Gent. In totaal speelde hij tot en met eind vorig seizoen 221 wedstrijden op het hoogste niveau in Belgie waarin hij 21 doelpunten maakte. Afgelopen week nog speelde Chatelle de volledige Champions League wedstrijd tussen RSC Anderlecht en The New Saints mee."