Speel mee met de ForzaPool (voorheen ForzaToto)! Het gratis spel dat de afgelopen jaren al door honderden bezoekers is gespeeld en waarbij we al vele mooie prijzen hebben mogen weggeven. 
De ForzaPool is anders van opzet dan voorheen. Nieuw is dat nu de uitslag voorspeld moet worden. Er zijn meer punten te verdienen waardoor het spel nog spannender wordt.
Puntenverdeling
Tendens goed voorspeld (1, 2 of 3) – 1 punt 
Aantal goals thuisteam goed voorspeld – 1 punt 
Aantal goals uitteam goed voorspeld – 1 punt 
Volledige uitslag goed voorspeld – 1 punt
Voorbeeld 1: Voorspelling NEC-Vitesse: 2-1. Uitslag: 2-0. 
Dan krijg je 1 punt voor het goed voorspellen van de tendens en 1 punt voor het goed voorspellen dat NEC twee keer zou scoren. Totaal 2 punten.
Voorbeeld 2: Voorspelling NEC-Vitesse: 2-0. Uitslag: 2-0. 
Dan krijg je 1 punt voor het goed voorspellen van de tendens, 1 punt voor het goed voorspellen dat NEC twee keer zou scoren, 1 punt voor het goed voorspellen dat Vitesse nul keer zou scoren en 1 bonuspunt voor het volledig goed voorspellen van de uitslag. Totaal 4 punten.
Hoe doe je mee?
Maak eerst een gratis account aan. Dat kan via deze link.
Ga vervolgens naar de Pool-pagina. Geef hier je voorspellingen in en klik op OPSLAAN . De stand kun je terug vind op deze pagina.
Let op! De eerste ronde is een testfase. Deze punten tellen niet mee. Na de winterstop gaat de ForzaPool echt van start!