NEC verloor zondagmiddag in het Gelredome van Vitesse. Via Kadioglu hield NEC lang zicht op een of drie punten, maar kort voor tijd besliste Ricky van Wolfswinkel het duel in Arnhems voordeel. Kadioglu reageerde na afloop teleurgesteld.

"Dit doet extra pijn. Je maakt de 1-1, en op het einde maken zij dan nog de 2-1. De eerste helft hadden we niet veel te vertellen, we waren vooral aan het verdedigen. De trainer heeft het na rust omgezet, daardoor creëerden we wat meer kansen dan voor rust. Uiteindelijk maken we de 1-1, maar helaas verliezen we."

"De trainer zei dat ik tussen de linies moest gaan spelen en dat als ik de kans kreeg moest schieten. Dat heb ik ook gedaan. Ik zag dat ik ruimte had, de lange hoek was vrij, de keeper was aan het twijfelen. Dit was de beste optie voor mij. Ik bracht hem naar mijn rechter en plaatste hem mooi.", vertelt Kadioglu met een voorzichtige glimlach tegenover FOX Sports.

"Ik dacht dat we misschien nog een overwinning konden boeken, maar het is jammer dat de 2-1 valt. Het is de mooiste wedstrijd van het seizoen, niet per se vanwege het feit dat ik in Arnhem geboren ben, maar gewoon omdat het zo is.", vervolgt hij. "Ik had een verjaardag. Toen kwam NEC langs met het overschrijvingsformulier, en een kwartier later belde Vitesse, omdat ze mij ook wilde. Ik ben blij met mijn keuze voor NEC. Ik heb vroeg mogen debuteren, ik maak veel minuten. We moeten de komende week hard knokken en punten pakken. Het is een rotgevoel, maar we moeten door."

Foto: Rob Koppers