Navarone Foor speelde tegen Roda JC zijn laatste thuiswedstrijd voor NEC en nam samen met een aantal andere spelers afscheid in de Goffert. Het werd niet het afscheid waar hij op hoopte maar scoorde wel.

 

Foor opende zondagmiddag de score tegen Roda, ook al was het niet de mooiste goal uit zijn carrière. Nadat Santos de strafschop miste zwakte het spel van NEC af. "We hadden het af kunnen maken en dat hebben we niet gedaan, dat is teleurstellend", begint Foor.

 

"Zij maakten wel gebruik van de kansen en dan kunnen ze hun spelletje spelen. Ze begonnen met tijdrekken en speelde het zo uit", gaat Foor verder. De kansen om de play-offticket lijken voor NEC verkeken, tenzij er een wonder in de Kuip plaatsvindt. PEC en Groningen moeten dan ook nog eens punten laten liggen. "In de Kuip is het altijd lastig en we hebben niets meer in eigen handen", besluit Foor.

 

‘’We draaien een goed seizoen, maar het is wel jammer dat we het zo thuis afsluiten. Ik scoor nog wel een goal, vraag me niet hoe", lacht Foor. 

Foto: Rob Koppers