De firma Reuver uit Boven Leeuwen, waar de supportersvereniging NEC haar kampioensshawls laat maken, is benaderd door de SV van Vitesse.
Anja de Reuver van De Reuver breifabriek: “We werden afgelopen vrijdag gebeld door de voorzitter van de supportersvereniging van Vitesse of ze langs mochten komen voor het uitwerken van een ontwerp voor aankomend seizoen. Wij hebben de vereniging afgelopen maandag hier gehad en tot onze verbazing wilde men de basis van het ontwerp van de kampioensshawl van de supportersvereniging van NEC.”
De voorzitter gaf aan in zijn beredenering dat de NEC kampioensshawl qua lay-out en met een kleine aanpassing qua tekst prima past bij de club Vitesse. “Supporters zijn supporters en een brug is een brug."
In navolging van oud-directeur Maasbert Schouten denkt nu ook de supportersvereniging van Vitesse dat er een redelijke mogelijkheid is tot het behalen van een kampioenschap.
Voorzitter Harold Bastiaans van de supportersvereniging NEC was duidelijk is zijn commentaar. “Dit ontwerp is van onze SV, door ons ontworpen en niet voor anderen beschikbaar.”