Deze week werd bekend dat het plein achter de Gofferttribune omgedoopt is tot SV-plein. Het wordt dé ontmoetingsplaats voor de supporter om in een sfeervolle ambiance toe te leven naar de wedstrijd.

Vandaag opent het nieuwe SV-plein. Naast een compleet programma maak je ook kans op prachtige prijzen bij het Pro Supporter Programma. Heb je trek, dan kan je ook terecht voor heerlijke vers gebakken hamburgers, beenham en soep. Het plein wordt met terrasheaters verwarmd zodat het er aangenaam toeven zal zijn!

Jaren zijn NEC en de Supportersvereniging bezig geweest om vol alcoholisch bier weer te mogen schenken in het stadion. De komst van een nieuwe burgemeester (Hubert Bruls, red.) heeft gezorgd voor een experiment in de komende maanden. "We zijn enorm blij met de medewerking van de gemeente", zegt Jan Bluysssen, manager operations bij NEC, tegenover ForzaNEC. "Het is een langgekoesterde wens van veel supporters."

Activiteiten (discotheek) en goed eten (versgebakken hamburgers, beenham en soep) moeten bijdragen aan een succesvol plein. "Kortom, alles is aanwezig om er met je vrienden, kennissen en familie een gezellige middag of avond uit van te maken", zegt Bluyssen. "We openen het SV-plein zondag om 15.00 met een leuk programma. Luuk Maes, Alex Abresch en Yoeri Loen komen toelichtingen geven op hun persoonlijke situatie en een blikken vooruit op de wedstrijd tegen FC Groningen."