De Supportersvereniging NEC heeft in haar jubileumjaar weer een unieke kortingsactie voor haar leden. Voor slechts 50 cent is het mogelijk de uitwedstrijd tegen FC Groningen op zaterdag 3 december te bezoeken. Inclusief busreis!
FC Groningen vraagt geen prijs voor de toegangskaart omdat de helft van het uitvak (475 van de 1000 kaarten) wordt afgestaan aan het thuispubliek. De overige 525 kaarten worden NEC gratis aangeboden. Bij verkoop aan het stadion bedraagt de normale prijs voor leden € 14,00 voor de buscombi. De Supportersvereniging sponsort een bedrag van € 10,00 (de buskosten). NEC berekent de begeleidingskosten en kosten calamiteitenfonds (samen € 4,00) niet door. De wedstrijd is ook met eigen auto te bezoeken. Ook dan bedraagt de prijs € 0,50.
Kaartverkoop voor deze wedstrijd start voor Uitkaart + houders op maandag 14 november. Op woensdag 16 november start de verkoop voor de overige leden. Kaartverkoop voor deze kortingsactie is alleen aan de receptie bij NEC op kantooruren. Na de thuiswedstrijden tegen Roda JC en Ajax zal er na afloop speciaal voor leden ook kaartverkoop zijn bij het infoloket. Kaartverkoop is alleen op vertoon van het lidmaatschapspasje (niet de seizoenkaart) en indien u uw contributie betaald heeft (bij NEC bekend).
De Supportersvereniging hoopt hiermee weer een mooie kortingsactie te hebben voor haar leden. Laten we hopen op een vol uitvak!
Bron: www.svnec.nl