Ook dit jaar zal het seizoen worden afgesloten met een spetterend feest! Op zondag 2 mei, direct na de wedstrijd NEC-Ajax, zal in De Eendracht het jaarlijkse eindfeest van de Supportersvereniging worden georganiseerd. Bestuur, directie, staf en uiteraard de selectie van NEC zijn ook dit jaar aanwezig.
De Supporters Spelers van het Jaar verkiezing wordt wederom gehouden. Met een stembiljet kunnen de supporters hun beste speler van het jaar kiezen. De uiteindelijke speler krijgt op het feest persoonlijk de bokaal aangereikt. Wie krijgt de prijs dit jaar na Schöne in 2009 en Vadocz in 2008?
De muziek wordt verzorgd door Roodzwartgroen.nl. Zangeres Sandy Miller zal tweemaal een half uur een optreden verzorgen. Toegang is alleen voor leden van de Supportersvereniging NEC (op vertoon van de ledenpas, niet van de seizoenkaart). Per lid is één introducé toegestaan.
Ook voor de wedstrijd kunt u in De Eendracht terecht om gezellig in de stemming te komen. Vanaf 12.30 uur zal Roodzwartgroen.nl een warming-up verzorgen!