De Supportersvereniging is niet te spreken over de organisatie rond de uitwedstrijd naar Ajax, vorige week. Het vertrek bij het Goffertstadion was een grote puinhoop. In tien bussen verzorgde de SV de catering, maar zelfs tot kort voor vertrek was het onduidelijk welke bussen de SV moest bevoorraden. Het was een raadsel welke bus welk busnummer had. Het vertrek vanuit Amsterdam was ook chaotisch waardoor enkele bussen pas laat konden vertrekken.
Daarnaast wordt er een inconsequent beleid gevoerd met betrekking tot het meenemen van drank. In de ene bus wordt moeilijk gedaan over een fles water, terwijl in een andere bus alcohol gedoogd wordt. Diverse keren heeft de SV erop aangedrongen een duidelijk beleid hierin te voerne.
De SV heeft na de wedstrijd veel klachten binnengekregen van onze leden. Deze klachten worden uiterst serieus genomen en zijn direct al besproken met NEC. Ook deze week staat er een vervolgafspraak gepland.
Het lijkt er op dat als er meer dan 4 bussen meegaan, dat de organisatie niet meer te beheersen is. Het vertrek naar HSV vorig jaar ligt bij ons nog vers in het geheugen. De SV heeft regelmatig aangeboden te helpen bij de organisatie van grootschaliger vervoer, maar daar werd nooit op gereageerd. De maat is nu vol.
Bron: SVNEC.nl