Nu de winterstop is aangebroken, moet je toch iets te doen hebben. Tussen de feestdagen door kun je hier jouw beoordeling geven over de spelers van NEC tot nu toe. Spelers die de eerste seizoenshelft afsloten als winterkampioen met 50 punten. Spelers die de eerste periode wonnen. En zelfs één speler die in januari meedoet met Iran aan de Asia Cup. Kortom: Fans kunnen weer trots zijn op hun spelers!
We nemen in de beoordeling alleen de spelers mee die ook echt redelijk wat wedstrijden hebben meegespeeld. Een beoordeling op één of twee wedstrijden is te weinig. Bahnou Diarra speelde bijvoorbeeld maar één duel in de Jupiler League. Binnenkort komt de uitslag op de site. Maar voordat jij je rapport mag uitbrengen wat feitjes over de eerste seizoenshelft:
– NEC heeft nu 50 punten, dat zijn er 35 meer dan vorig seizoen na de eerste seizoenshelft in de eredivisie.
– De Nijmegenaren scoorden tot nu toe al 51 keer in de Jupiler League. In het gehele vorige seizoen legde de ploeg er 54 in.
– De huidige selectie van NEC is 1,5 jaar ouder dan die van vorig seizoen (24 tegen 22,5).
– Cihat Celik is de jongste speler in de selectie van NEC (18 jaar).
– Gemiddeld zaten er deze seizoenshelft ongeveer 8922 mensen in het Goffertstadion bij een thuiswedstrijd van NEC. Dat is maar 2000 minder dan vorig seizoen.
Verder wenst het hele team van ForzaNEC.nl je een prettige kerst en een gelukkig, gezond en natuurlijk ook sportief 2015. Op naar het kampioenschap!
Bezig met laden…