Evander Sno was alles behalve blij met het gelijkspel tegen VVV-Venlo zaterdagavond. NEC gaf een 2-0 voorsprong uit handen, de wedstrijd eindigde in 2-2. “Ze hebben twee kansen gehad, je kunt het eigenlijk niet eens kansen noemen. Als die twee ballen er dan ingaan houdt het op. Ik denk dat je iets te makkelijk wordt”, aldus Sno tegenover Eredivisie Live.

Na de 1-2 van VVV ging de ploeg van trainer Ton Lokhoff op jacht naar meer. De gelijkmaker kwam er even later ook. “Ze hebben een doelpunt gemaakt en dan kun je verwachten dat ze vijf minuten vol gas gaan geven. Als je die vijf minuten goed door weet te komen met balbezit en rust in het elftal dan kom je niet in de problemen.”

Hoewel balverlies van Sno de gelijkmaker inleidde, was de middenvelder het niet eens met de daaropvolgende wissel. “Het is een keus van de trainer. Ik vond dat ik wel goed in de wedstrijd zat. Het was jammer want ik had het gevoel dat ik nog wel wat kon doen. Nogmaals het is een besluit van de trainer en daar moet ik me bij aansluiten.”