Met een in ijs ingepakte enkel deed Bas Sibum zijn verhaal na de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Het was een resultaat van een schop van een gefrustreerde Hagenees.
"Man, wat was ik kwaad. Ik moest me in het verloop van de wedstrijd echt inhouden aangezien ik al een gele kaart gekregen had. Er stonden al twee man klaar om te wisselen bij ons en dan mag het mij niet gebeuren dat ik dan tegen een tweede kaart aanloop, maar zulke overtredingen horen echt niet op het voetbalveld thuis", zo zei hij.
Tot een minuut voor tijd was het sowieso een frustrerende tweede helft geweest volgens Sibum: "Tsja, je bent zoveel beter, maar toch maken zij net voor rust zo’n lullig doelpunt. Voor die treffer was ons positiespel volgens mij echt heel goed. Af en toe was het tempo misschien iets te laag, maar zij wisten af en toe niet waar ze het zoeken moesten. De enige kritiek die je dan op zo’n eerste helft kunt hebben is dat je er geen in schiet. Achteraf ben je natuurlijk blij met zo’n late gelijkmaker, maar er had zeker meer in gezeten."

Bron: NEC-Nijmegen.nl