Zondagmiddag verloor NEC met 1-2 van De Graafschap. Bijzonder was natuurlijk de aanwezigheid van het publiek bij de wedstrijd, maar dat maakte de nederlaag voor Ayman Sellouf niet minder zuur. Boos en teleurgesteld sprak hij na afloop met ForzaNEC.

Sellouf kon de wedstrijd kort samenvatten: ”Dit was een kut wedstrijd in alle opzichten”, begon de aanvaller zijn tirade. ”Het was gewoon klote, het waren alleen maar lange ballen en dan krijg je zo’n klote goal tegen. Dit was echt kut”. Sellouf vond De Graafschap erg vervelend: ”Ik heb mijzelf vreselijk aan De Graafschap gestoord. Telkens als je er doorheen bent doen ze er alles aan om jou neer te halen, het gaat ze niet eens meer om de bal wel of niet spelen. Het is heel slim, maar gewoon vals.”

Sellouf denkt ook dat er meer had ingezeten. ”Soms maken we in mijn ogen verkeerde keuzes. Een speler maakt op het moment een keuze waarvan hij denk dat het goed is dus het zal wel kloppen, maar we moeten er wel aan gaan werken”, concludeerde de aanvaller.

Sellouf kon ondanks alles nog wel iets positief belichten. Bijvoorbeeld zijn basisplek: ”Het is altijd fijn om te spelen. Ik heb er even naast gestaan, maar woensdag en vandaag sta je in de basis en ik heb geprobeerd alles er uit te halen en dan is het zo jammer dat je verliest. Zeker nu er supporters bij waren. Ze hebben ons goed gesteund en je merkte dat ze er waren. Het was mooi dat ze er weer even waren”, eindigde Sellouf.

Foto: Rob Koppers